Official F1 ® App

Official F1 ® App 8.042

Official F1 ® App

Met Official F1 ® App heb je de volledige Formule 1-wereld in jouw handen. Nieuws, ranglijsten, schema's en nog veel meer!

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Officiële app
  • Kalender, prijzen en grafieken
  • Gegevens, nieuws en statistieken
  • Mooi visueel ontwerp
  • Interactieve kaart (Premium)

TEGEN

  • Crasht af en toe
  • Gebruiksvriendelijkheid kan beter
  • Sommige functies zijn alleen beschikbaar met de upgrade naar Premium

Uitmuntend
8

Met Official F1 ® App heb je de volledige Formule 1-wereld in jouw handen. Nieuws, ranglijsten, schema's en nog veel meer!

Alles binnen handbereik

Als je de app installeert, heb je de mogelijkheid om de gratis versie (Lite) van Official F1 ® App te gebruiken of te upgraden naar de betaalde Premium versie. Uiteraard heeft deze Premium versie meer functies.

In de gratis versie vind je de ranglijst met alle coureurs, nieuws over de wedstrijden en de gegevens van alle parcours ter wereld: van het circuit van Barcelona tot aan klassiekers als Monza en Montreal.

Onder het kopje Race Center vind je informatie over de GP die op dat moment gereden wordt, datum en tijd van de drie vrije trainingen, kwalificaties en de te rijden race. Tijdens de race wordt er in real time tekstuele toelichting gegeven. Er is ook een audiocommentaar beschikbaar, maar hiervoor moet je upgraden naar Premium.

Ook zie je in de Official F1 ® App een kaart van het circuit, diverse foto's en de weersverwachting voor de Grand Prix.

Official F1 ® App heeft ook tabbladen voor elke coureur. Bekijk zijn positie op de wereldranglijst, statistische gegevens, een carrière-overzicht en meer.

In de nieuwsrubriek van Official F1 ® App lees je alle nieuwtjes over het circus dat Formule 1 heet. Scoops, controverse, interviews, de nieuwste coureurs... Zo ben je altijd helemaal op de hoogte.

Is de Lite-versie van Official F1 ® App niet genoeg om je Formule 1-honger te stillen? Met een in-app aankoop upgrade je naar de Premium-versie. Hier krijg je toegang tot interactieve kaarten en volg je de race en rondetijden via een grafische simulatie in real time. Zoom in op alle gebieden ban het circuit en beweeg je vrij door de 3D-weergave om zo de evolutie van de GP beter te volgen

Tot slot geniet je met de Premium-versie van Official F1 ® App ook van het audiocommentaar, luister je naar radioberichten van het team en heb je toegang tot geavanceerde informatie over de race.

Indrukwekkend visueel ontwerp

De interface van Official F1 ® App is erg modern en is vooral op visueel gebied erg sterk, met een rijke achtergrond van beelden uit de wereld van de F1. De gebruiksvriendelijkheid is prima, maar bepaalde opties zouden iets intuïtiever kunnen.

Onmisbaar voor F1-liefhebbers

Ondanks een paar crashes tijdens onze test, is Official F1 ® App een onmisbare app voor de fans van Formule 1.

De gratis versie biedt alles om up-to-date te blijven van de laatste gebeurtenissen op het circuit. De betaalde versie van Official F1 ® App heeft als belangrijke extra een indrukwekkende interactieve kaart.

Official F1 ® App is de manier om Alonso, Raikkonen, Vettel, Button, Hamilton, Rosberg en de andere F1-coryfeeën te volgen.

Official F1 ® App

Download

Official F1 ® App 8.042

Beoordelingen about Official F1 ® App

Promotie×